Eltavlen dk – find billig el med eltavlen dk

Som forbruger har du frit valg på markedet. Målet med Eltavlen er, at gøre det så let som muligt for dig, at søge informationer om produkter og priser.

Med disse ord præsenterer Dansk Energi – brancheorganisationen for elselskaberne i Danmark – den nye hjemmeside eltavlen dk.

Hvad er eltavlen dk?

Eltavlen dk samler information om priser på el fra de enkelte elselskaber og eltavlen dk gør det nemt at finde de billigste priser på el for forbrugerne.

Sådan finder du billig el på eltavlen dk

Det er nemt at finde billig el med eltavlen dk. Svar på tre enkle spørgsmål, og eltavlen dk finder lynhurtigt den billigste el i dit område:

  1. Hvem er du?
    Erhverv- eller privatkunde
  2. Hvad er dit elforbrug?
    Lejlighed, villa, hus med el-varme eller andet valg
  3. Hvor bor du?
    Postnr.

Når du har indtastet disse tre oplysninger, finder eltavlen dk den billigste el. I en hurtig test viste eltavlen dk, at ma ni et udvalgt postnummer kan vælge mellem hele 88 udbydere, men at besparelsen i forhold til standardudbyderen højst er 200 kr. Paradox of Choice. Satisfiers slukker vist computeren.

Eltavlen dk giver i følge Dansk Energi et reelt billede af, hvordan elmarkedet i Danmark ser ud. Med de daglige prisopdateringer og præsentation af markedets produkter, er siden med til at gøre elmarkedet mere gennemskueligt.

Det er elselskaberne selv, som indtaster oplysningerne om deres produkter og priser. Det betyder, at oplysningerne på Eltavlen dk svarer til elselskabernes egne hjemmeside.